Hoe openingen in een bakstenen muur te verbergen

Verberg openingen in een bakstenen muur

Denise schrijft me deze week om me te vragen hoe ze een opening in a kan camoufleren bakstenen muur.

"Hallo, ik heb een muur 8'x 8" gemaakt in mijn woonkamer decoratieve baksteen. In deze muur heb ik een soort kleine opbergkast, die ik ook aan de voorkant van de deur heb afgedekt om een ​​stevige muur te maken. Ik zou graag willen weten of er iets is om de kier van deze deur in mijn bakstenen muur te verbergen. Bedankt voor het reageren. "Denise.

Hallo Denise, het is moeilijk om een ​​opening in een bakstenen muur volledig te verbergen. Ik denk dat de beste manier om de spleet te verbergen, zou zijn om de steen een klein stukje van de deur te laten zodat deze dicht bij de andere kant komt en ervoor zorgt dat je het ontwerp van de steen voortzet. Om dit te doen, is het natuurlijk noodzakelijk dat de deur is verbonden met de rest van de muur. Anders kunt u met decoratieve elementen die u over deze opening kunt installeren, zoals een canvas of een kader, uw probleem zonder al te veel problemen verhelpen.

Alain Fournier

Vind je dit leuk? Deel alsjeblieft met je vrienden:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: