Vaarwel Versier je leven

Vaarwel Versier je leven

Ik schrijf deze paar woorden, het grote hart met herinneringen vol met het hoofd. Op 6 februari heb ik het laatste nummer van Versier je leven.

Ik zal het altijd onthouden, toen we begonnen … We waren zo trots dat onze show een groot succes was en we zeiden tegen onszelf: "Misschien doen we een tweede jaar, een derde, een vierde jaar?". En ik herinner me dat we bij onszelf zeiden: "Als we naar zeven gaan, zou het ongelooflijk zijn!" Nou, dat is alles, we hebben nog 9 jaar gedaan! 16 jaar om levens te versieren, totaal 746 shows!

Meer dan decoratie

Versier je leven, het is in de eerste plaats een show van decoratie. Wat een prachtige omgeving hebben we gemaakt met onze kleine budgetten. De eerste jaren hadden we $ 1000 en dan $ 1500, wat een creativiteit we nodig hadden! Elke keer weer verbaasden de ontwerpers me, daarom noem ik ze graag de goochelaars van het decor. Het aanbieden van een nieuwe omgeving aan een verdienstelijke persoon is immers een echt voorrecht en een grote bron van geluk. Tot slot, om een ​​persoon te behagen is ook om familie, familie, collega's, vrienden, buren te plezieren.

Uiteraard, voor mij, Versier je levenhet is een groot deel van mijn leven, het is bijna een derde van mijn leven en zelfs een beetje meer. Een fantastische ervaring, voor de facilitator, maar vooral voor de vrouw die ik ben. Dank aan Versier je levenIk maakte enkele opmerkelijke ontmoetingen, eerst met het geweldige team en natuurlijk met jou. Gedurende al die jaren heb je ons zien evolueren en zelfs oud worden ;-) We hebben wat rimpels genomen, we hebben wat meer wit haar, maar we hebben nog steeds onze mooie glimlach en evenveel plezier om samen te werken.

En hoe zit het met alle baby's die zijn geboren tijdens dit grote avontuur … Ik, de eerste in 2005 toen ik mijn zoon Laurence had (die vandaag 12 jaar oud is!) En dan Ginette, Marilena, Sophie en een 2e voor mij met Simone die nu 8 jaar oud is … Als mijn berekeningen goed zijn onder alle mensen die in de kantoren, op de set, voor en achter de camera hebben gewerkt, werden er in die jaren ongeveer vijftien baby's geboren, het is niet niets.

Zoete herinneringen …

Wat een mooie herinneringen bewaar ik … ik wist dat het op een dag zou eindigen en als ik vandaag schrijf, voel ik een grote leegte, maar vooral een grote trots. Ik kan niet genoeg Canal Vie bedanken dat ik deze show al die jaren mag dragen. Ik kan je niet genoeg bedanken voor het feit dat je ons hebt vergezeld om ons via je televisie thuis te verwelkomen. Het is een heel speciale relatie die we in de loop van de tijd met u hebben ontwikkeld.

Het lijkt erop dat ik de juiste woorden niet kan vinden om uit te drukken hoe ik me voel. Ik ga met woorden als: dankbaarheid, geluk, voorrecht, geluk, liefde, plezier en … dank je!

Namens ons hele team, heel erg bedankt, kusjes en tot snel!

xxx

Saskia

Vind je dit leuk? Deel alsjeblieft met je vrienden:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: