Tips voor het wegwerken van gele vlekken onder je armen

Tips voor het wegwerken van gele vlekken onder je armen

Het is waar dat wit rommelig is. De moeilijkste van alle vlekken is de gele ring veroorzaakt door transpiratie en anti-transpiranten. Om te stoppen met het weggooien van onze vergelende kleding, stel ik dingen voor die ervoor zorgen dat deze vlekken verdwijnen als magie. U zult tijd en geld besparen!

Vergeet eerst het bleekmiddel, het verrijkt de vezel nog meer!

Voor lichte of recente donkere kringen, gebruik ik zuiveringszout! De goede oude kleine koe! Ik maak mezelf een deeg met een paar theelepels bakpoeder en een beetje water. Er is niet echt een hoeveelheid; als u besluit om al uw witten tegelijkertijd te behandelen, wilt u een groot bedrag verdienen. Het belangrijkste is om een ​​deeg te hebben dat staat en zich goed verspreidt. Ik breng het direct op de vlek aan en wrijf het in met een tandenborstel. Ik liet 1 uur acteren, de tijd om zuurstof vrij te maken.

Voor oude vlekken, die lange tijd zijn verdwenen en hebben verschillende wasbeurten weerstaan, is het aluminium in anti-transpiranten te wijten. Hoe verwijderen we aluminium op een kledingstuk? Drastische methode: we verwijderen de roestvrije! Ik gebruik de CLR om de vlek te laten weken en ik wrijf over de tandenborstel. Ik laat voor een paar minuten en spoel ik goed, want anders is het een groene tint verlaat.

Vind je dit leuk? Deel alsjeblieft met je vrienden:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: