Succesverhaal: Julie Vien

Succesverhaal: Julie Vien

Julie Vien

Deze jonge, dynamische lifestyle-advocaat had een moeilijke relatie met voedsel. Hoewel ze al flink aan het trainen was, waren haar sessies niet helemaal optimaal. Je zult zien dat ze haar gewoontes echt heeft veranderd!

Hoe vond je de ervaring?

Super … HARD! En heel COOL … Het was heel moeilijk voor mij om mijn gewoonten te veranderen, omdat ik daarnaast hard moest werken om de gewoonten van mijn hele familie te veranderen. Maar het is zo motiverend om verantwoording af te leggen aan iemand LOL. Ondanks alles, ik vond de ervaring geweldig! Niet één keer voelde ik me eenzaam. Ik vond het erg leuk dat ik de profielen van de andere kandidaten kon bekijken. Indirect brachten ze me evenveel als Caroline en Jimmy.

Voelt u zich beter dan aan het begin van het project?

Wat een vraag! Natuurlijk! De laatste keer dat ik me vandaag voelde (ik heb energie over) was, laten we zeggen, een goede vijftien jaar geleden … Nu kan ik de trap opgaan om mijn moeder te zien ( elf verdiepingen, ja meneer !!!), allemaal zonder de taal op de grond LOL. En ik sta mezelf toe de LOL-trap af te rennen. Daar wil ik alles doen: rennen met de honden, de hele zomer tennis spelen, rollerblade met mijn zus en zo verder!

Welke gewoonten heb je permanent veranderd? Wat is er voor jou veranderd in eten en sport?

Mijn dieet (klaar met het YEAH dieet!) Ik ben in de mentale wiskunde LOL … ik heb een voedselgids afgedrukt die ik op mijn koelkast leg en elke dag weet ik precies wat ik moet eten.

Ik eet 4 tot 5 kleine maaltijden per dag (waarvan ik nooit dacht dat ik het kon doen) en bovendien kan ik me van tijd tot tijd een klein dessert veroorloven zonder me schuldig te voelen. Ik doe twee keer per week oefeningen (zeker en zeker, en vind het leuk of niet) en soms doe ik het drie keer. In mijn oefendag verzamel ik altijd mijn cardio en mijn bodybuilding. Ik heb veel levensstijlgewoontes veranderd om fit te blijven. TEGELIJKERTIJD parkeer ik de auto zo ver mogelijk van mijn werk en van alle plaatsen waar ik ga (de supermarkt, de bank, het gezin bezoeken en alles!) Neem ik de trap in plaats van de lift en zo verder.

Is je lichaam veranderd?

Oh! Ja, hij is veranderd !! Voordat ik 9-10 droeg en nu ben ik 7-8 en wat kleren 5-6 (ik sprong als een kind in de paskamer toen ik die LOL zag). Wat is raar c is dat ik binnen 10 weken slechts 8,7 lbs verloor ?? Maar in de afgelopen twee weken hebben veel mensen mijn gewichtsverlies opgemerkt. Er waren sommigen die me vroegen of ik ziek was! (Niet zo verwarrend?) Vooral sinds mijn reflex hen vroeg of ik er ziek uitzag? En iedereen antwoordde dat nee! Een persoon die bij de plaatselijke supermarkt werkte, dacht dat ik een oefenleraar was (zeer vleiende LOL). Dat alles om te zeggen dat ja, mijn lichaam is veranderd en het zal weer veranderen.

Wat was het moeilijkste voor jou tijdens deze 2 maanden?

Zonder aarzeling, verander mijn routine. Het is jaren geleden dat ik dezelfde routine heb geleefd (lunch, avondeten, avondeten, gebrek aan tijd voor lichaamsbeweging en zelfs mijn slaap). Ik heb alles veranderd. Ik ben helemaal weer weg tot negen. Ik heb hard gewerkt om mijn motivatie te behouden. Maar ik werkte nog harder om mijn gezin te motiveren. Omdat het hele huis de verandering moest leven, niet alleen ik. Ik maakte een schema voor het huis (voor mijn oefeningen). Op die manier heb ik geen reden om te zeggen dat ik geen tijd heb. Het eten was eenvoudiger en iedereen houdt van de nieuwe recepten die ik maak.

Op welke verandering ben je het meest trots?

De oefeningen … Ik heb mijn cardio verbeterd (ik ben zo blij), ik voel me ook sterk (ik weet dat het raar klinkt, zei hetzelfde, maar het is waar). Mijn boodschappentassen lijken mij lichter. Ik werk een hele dag zonder me uitgeput te voelen (zelfs als het trainingsdagen zijn). Mijn rug is recht. PIS !!! Ik zie er minder zacht uit (tempo dat ik helemaal niet leuk vond LOL). Daar ben ik trots op (TROTS OM 40 JAAR TE ZIJN).

Wat wordt vanaf nu je grootste uitdaging?

Mijn grootste uitdaging? Binnenkort? Het spijt me dat ik je dat moet vertellen, maar mijn grootste uitdaging voor de toekomst zal niets te vergelijken zijn met dieet of lichaamsbeweging. Omdat ik aan deze kant de controle voel (van wat er in mijn hoofd en mijn lichaam gebeurt). Ik stapte uit mijn comfortzone om een ​​nieuwe (veel gezondere) comfortzone te bouwen en voelde me erg goed in mijn nieuwe leven. Voor niets ter wereld zal ik een leven als voorheen (zonder beweging en zonder een gezond dieet) te maken. Vandaag ben ik trots op mezelf, ben ik gelukkig in mijn leven en hou ik van de mensen om me heen.En bovendien is het al een goede twee-drie weken dat mijn nieuwe routine gemakkelijk te leven is (dit alles met mijn nieuwe gewoonten, het is toch cool?). Het is echt moeilijk om je voor te stellen dat ik weer gelukkiger kan zijn!

Quote: Gezondheid is een gezonde geest in een gezond lichaam. [Homer]

—-

Julie Vien is een van de 5 internetgebruikers die hebben deelgenomen aan ons fitness- en gewichtsverliesproces. Gedurende een periode van tien weken ontving ze persoonlijk advies van voedingsdeskundige Caroline Allen en coach Jimmy Sévigny.

Vind je dit leuk? Deel alsjeblieft met je vrienden:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: