Interview Marie-Christine Lavoie voor de dag zonder make-up

Interview Marie-Christine Lavoie voor de dag zonder make-up

De presentator van de nieuwe show Design V.I.P, Marie-Christine Lavoie, is overeengekomen om een ​​show zonder make-up te schieten, om de dag zonder make-up te markeren die werd geïnitieerd door Canal Vie.

Hoe heb je je ervaring zonder make-up gevonden?

Toen het team me vroeg om zonder make-up te schieten, was het geen probleem. Ik dacht dat het idee goed was en het maakte me blij om mee te doen. Maar dezelfde ochtend, toen ik opstond om naar de show te gaan, vond ik het heel vreemd dat ik niet dezelfde routine hoefde te volgen als gewoonlijk. Ik voelde me raar om niet klaar te zijn voor werk. Voor mij is het normaal om make-up aan te doen om naar het werk te gaan.

Was je verlegen, verlegen?

Het was om 6 uur 's nachts dat ik me realiseerde dat make-up echt deel uitmaakt van ons leven. Onze moeders, onze grootmoeders toonden ons trots te zijn, mooi te zijn, make-up te dragen om op ons maximum te zijn. De jongens zijn altijd natuurlijk. En het deed me beseffen dat ik mezelf niet het natuurlijke recht geef in een werkcontext, ik ben een beetje afhankelijk van make-up.

Draag je in het weekend make-up?

Vaak niet, en wanneer ik make-up draag, is dat nauwelijks, vooral de ogen. Maar professioneel gezien heb ik mezelf nooit het recht gegeven om dat te doen.

Hoe ging het op de set?

Ik schaamde me om naar Jean-Nicolas Verreault te komen, zonder make-up te dragen. Ik had zin om uit bed te komen. Toen nam ik mijn rol als ontwerper over en na 30 minuten was ik het vergeten en was ik erg goed. Ik moest toezicht houden op de verbouwingen, dus de focus lag ergens anders dan op mij. Ik was blij om te vergeten dat ik geen make-up droeg. Ik was trots op mezelf omdat ik het deed.

Waarom heb je aan dit initiatief deelgenomen?

Ik vond het een mooie act voor mijn 6-jarige dochter. Ze is dol op make-up. Om haar te laten zien dat we geen make-up hoeven op te doen, vind ik het belangrijk. Ik vind het net zo belangrijk voor vrouwen, tieners en meisjes die naar de show luisteren om de echte Marie-Christine te laten zien. Hier ben ik, natuurlijk!

Hoe heb je het gevonden om je te zien zonder make-up op tv?

Laten we zeggen dat het goed ging sinds ik bij de beste persoon ter wereld was om naar de show te luisteren: mijn vader! Hij houdt niet van verven, houdt niet van make-up, houdt van mij natuurlijk. Hij vertelt me ​​de hele tijd dat ik er jonger en gezonder uitzie als ik geen make-up draag … Dus complimenteerde hij me altijd!

Wat krijg je uit je ervaring?

Ik ben erg trots, heel blij dat ik dat heb gedaan. Vrouwen die net als ik durfden te schieten zonder make-up kunnen worden beoordeeld … Bovendien hebben veel vrouwen in de kunsten geweigerd om aan dit initiatief deel te nemen. Het is duizenden jaren geleden dat vrouwen make-up dragen! Het is de mores binnengegaan. En toch denk ik dat we moeten leren om onszelf natuurlijk te accepteren. De natuur is onvolmaakt en dat is wat mooi is. Zonder bewerking, zonder Photoshop, zonder make-up.

Vind je dit leuk? Deel alsjeblieft met je vrienden:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: