Gips installeren op het kelderplafond

Installeer gips op het plafond

Deze keer schrijft Caroline me omdat ze het leuk zou vinden installeren van de gips de plafond vanuit zijn kelder.

"Hallo, ik ben moe van mijn kelderplafond dat direct uit de jaren 60 komt: een echt meesterwerk van stucwerk, met bonusronde logs die aan het plafond blijven plakken!" Kan ik tekens aanbrengen van gips direct erop (met stukjes hout om het plafond aan de voorkant gelijk te maken)? Ik wil niet alles afbreken … Je beeldt de bouwplaats in? Ik heb je optie van de Mur Design-stijl van de panelen gelezen. maar ik heb een beperkt budget … Bij voorbaat dank voor uw antwoord!

Hallo Caroline,

Het is mogelijk om gips op het plafond te installeren, maar u moet ervoor zorgen dat u voldoende steun hebt, anders zullen de verbindingen onvermijdelijk kraken. Om dit te doen, moet je kleine planken van hout installeren, die je foraine noemt en ze goed in de balken van het plafond schroeven. Het zal dan gemakkelijk zijn om het gips te repareren en door te gaan met het aanbrengen van gips om de schroefgaten en verbindingen aan te sluiten. Een goede rol en stucwerk is weg!

Vind je dit leuk? Deel alsjeblieft met je vrienden:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: