Hoe strips op de muur te schilderen met een plakband?

Hoe strips op de muur te schilderen?

Vandaag beantwoord ik Marie-Soleil die mij om advies vraagt verven van de bands verticalen naar wanden vanuit zijn kamer.

Hallo Alain, ik wil verticale strepen maken in mijn slaapkamer, ik weet dat ik mijn maten moet nemen, plakband moet aanbrengen … maar waar ik last van heb, is het wanneer ik mijn werk wil doen. tweede kleur Ik wil geen kleine stroken van een derde kleur, de breedte van de afplakband Kan ik de afplakband op mijn eerste kleur zetten als deze droog is of moet ik de hand snijden Bedankt Alain, fijne dag Marie-Soleil

Hallo Marie-Soleil, hier is de beste manier om verder te gaan wanneer u ton sur ton-tapes wilt maken of een kleurvak wilt maken. Je moet eerst de hele muur van de eerste kleur schilderen. Wanneer beide lagen worden gegeven en u kunt laten drogen, kunt u de maskeringstape installeren (ik raad u aan de maskeringstape "Frogtape" te gebruiken) om een ​​onberispelijk werk te kunnen doen.

Teken met een standaardniveau en een potlood een verticale lijn om precies te weten waar het plakband moet worden geplaatst en laat de lijn van het lijnlood zichtbaar in de gekleurde doos voor om het gemakkelijk te kunnen wissen door er verf op aan te brengen.

Idealiter zal een laserniveau uw taak gemakkelijker maken en het proces versnellen. Zelfs als de "Frogtape" speciaal is ontworpen voor dit soort werk, is het nog steeds belangrijk om de afplaktape zo te drukken dat deze goed aan de muur is vastgelijmd voordat deze naar de schilderstap gaat.

Wanneer beide lagen worden gegeven, verwijdert u voorzichtig de plakband en het werk zal worden gedaan. Het heeft geen zin om masking tape rond de eerste kleur te leggen. Door het op deze manier te doen zou het werk mis gaan, omdat je nog steeds masking tape op moet plakken voor de tweede kleur.

Je kunt er ook voor kiezen om horizontale strepen te schilderen.

Helpt het jou? Goed schilderij!

Vind je dit leuk? Deel alsjeblieft met je vrienden:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: