Een leren jas voor 5 dagen van de week

Een leren jas voor 5 dagen van de week

De koningin van winkelen

Het leren jack is niet alleen maar rock. Ze kan slim zijn en ze heeft zelfs haar plek op kantoor. Hier zijn 5 manieren om uw aankoop winstgevend te maken.

maandag

Voor een perfecte dag op kantoor zijn de witte blouse, de trui met ronde hals en de wollen broek klassiekers. Gecombineerd met pompen met metalen details en een leren jas, zal hij op kantoor rocken!

dinsdag

Om uit te gaan, is de rock-look een must. Ik draag graag een leren legging met een crème kleur met gouden details die een vleugje vrouwelijkheid toevoegen. Hierdoor kan ik mijn leren jasje dragen zonder bang te zijn voor de totale look.

woensdag

Mijn kokerrok is een van mijn favoriete stukken in mijn garderobe. Met mijn zwarte blouse, zwarte panty en hakken is het een perfecte look voor op kantoor. Maar met mijn leren jasje is het niet alleen gepast, het zijn stoten!

donderdag

Donderdag rijmt het met martini! Het bewijs dat men een rocker met een zacht hart kan zijn. Ik draag mijn zijden jurk met kanten print, dat is allemaal vrouwelijk. Maar met mijn hoge leren laarzen, een riem met studs en mijn jas in motorstijl, ben ik klaar voor 5 tot 7.

vrijdag

Om de week af te sluiten, draag ik mijn spijkerbroek met een mosterdgele katoenen gebreide trui, mijn gezellige bordeauxrode sjaal, mijn spijkerbroek en wig en mijn leren jasje. Want natuurlijk, zelfs in het weekend, ga ik niet uit zonder haar.

Hier zijn 5 voorbeelden die bewijzen dat we vaak één item nodig hebben om onze hele garderobe te rocken, en dat de perfecto-jas veelzijdiger is dan we denken!

Vind je dit leuk? Deel alsjeblieft met je vrienden:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: